Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri asteapta sa iti preia apelul in fiecare zi, de Luni pana Vineri intre orele 10-19, Sambata 9-14, Duminica 9-14, la unul dintre numerele: 0726.368.355; sau 0737.491.108;

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: 0726.368.355; sau 0737.491.108. Colegii nostrii vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Modalitati de livrare

Livrare cu transport asigurat de mobilierul-tau.ro este contra cost , in functie de judet. Acest cost il vedeti in momentul plasarii comenzii, selectand judetul in care doriti livrarea. Prin plasarea comenzii, si selectarea judetului, aflati suma totala de plata, iar prin finalizarea comenzii, va exprimati acordul de acceptare a tuturor costurilor de livrare.

Costul livrarii pentru Bucuresti 150 lei si Ilfov este de 200 de lei

Costul livrarii pentru restul tarii este de 400 lei.

Livrarea in showroom sau din depozit se face gratuit.

 Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul , in rate, prin Transfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, itransfer, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate

– Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.

Call Now Button